Vörös István Alapítvány

Farsangi bál

2018. február 24. - vialapitvany

2018.02.24-én az Oroszlányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat és a Vörös István Alapítvány farsangi bált tartott a borbálai kózösségi házban. A gyerekek nagyon jól éreztük magukat, nagyon kreatív jellmezekben jelentek meg, amelyeket a zsűri díjazásban rèszesített. A rendezvény vegeztével tombola húzásra került sor, ahol rengeteg értékes nyeremény talált gazdára.

Schöffer Antal
Alapítvány elnöke

Intézményi program

2018 februárjában az oroszlányi József Attila Általános Iskolában is elkezdődtek az intézményi edzések, ahol a felkészítést Schöffer Antal végzi. Ahogy a képen is látható, nagy létszámmal megjelennek a gyerekek a foglalkozáson, amelyről Jónás József, Hideg Szebasztian és Molnár Tibor még hiányzik.

Schöffer Antal
Az alapítvány elnöke

Adó 1 %-a


ado1.jpg2018-tól az Vörös István Sport, Kulturális és Hagyományőrző Alapítványt is tudják támogatni a magyar polgárok adójuk 1 %-val. Ha nem szoktak rendelkezni vele, vagy nem tudják, hogy kinek ajánlják föl, akkor gondoljanak ránk. Nekünk hatalmas segítség lenne, hiszen ahogy az elmúlt években, idén is szeretnénk minél több rászoruló családnak segíteni, akár színes rendezvényekkel, akár egyéb adományokkal.

Az alapítvány adószáma: 18647165-1-11

Köszönettel:

Schöffer Antal
Alapítvány elnöke