Vörös István Alapítvány

Farkasvölgyi Ákos emléktorna

2018. május 11. - vialapitvany

2018.04.18-án az oroszlányi József Attila Általános Iskola 3. alkalommal rendezte meg a Farkasvölgyi Ákos Emléktornát.

Következő eredmények születtek:
I. Hely: József Attila Általános iskola
II. Hely: Körösi Általános Iskola
III. Hely: Vértessomló Általános Iskola

Gólkirály: Jónás József
Legjobb hazai játékos: Ilek Dániel

Schöffer Antal
Alapítvány elnöke

Diákolimpia - futás

2018.04.25-én Kasszány Klaudia a Diákolimpia 1500 méteres versenyszámában a megyei döntőben 5. helyezést ért el! Gratulálunk a szép eredményhez Klaudiának és felkészítőjének Schöffer Antalnak, valamit további sikereket kívánunk

2018.04.26-án rendezték a Diakolimpia 200 méteres síkfutás versenyszámának Komárom-Esztergom megyei döntőjét, ahol az oroszlányi szakképző iskolát Török Vivien és Szivós Irén 1/9a osztályos tanulók képviselték. Vivien kilencedik, Irén pedig hatodik helyezést ért el a megmérettetésen. Gratulálunk a tanulóknak az eredményhez! Felkészítőjük Schöffer Antal, kísérőjük pedig Hagymási Zoltán volt, akiknek szintén gratulálunk az elért eredményekhez és további sikereket kívánunk!

Diákolimpia - labdarúgás

Ma játszotta TSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakképző Iskola csapata a Diákolimpia Kispályás Labdarúgás megyei döntőjét a tatai edzőtáborban. Negyedik helyezést értünk el tornán.
A tornára tanulóink a Vörös István Alapítvány segítségével készülnek fel, ezúton is köszönjük Shöffer Antalnak felkészítést, az elért eredményhez pedig gratulálunk és további szép sikereket kívánunk!

Fair Play kupa

Fair Play volt! :)
Az MLSZ Fair Play Cup tavaszi fordulóján készült képek! Gratulálunk a csapatnak a helytálláshoz, a Vörös István Alapítványnak és azon belül is Schöffer Antal edzőnek pedig a felkészítéshez! További szép sikereket kívánunk!
Bővebb leírást a honlapunkon talál: http://szakkepzes.oroszlany.hu/2018/04/10/fair-play-volt/

Farsangi bál

2018.02.24-én az Oroszlányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat és a Vörös István Alapítvány farsangi bált tartott a borbálai kózösségi házban. A gyerekek nagyon jól éreztük magukat, nagyon kreatív jellmezekben jelentek meg, amelyeket a zsűri díjazásban rèszesített. A rendezvény vegeztével tombola húzásra került sor, ahol rengeteg értékes nyeremény talált gazdára.

Schöffer Antal
Alapítvány elnöke

Intézményi program

2018 februárjában az oroszlányi József Attila Általános Iskolában is elkezdődtek az intézményi edzések, ahol a felkészítést Schöffer Antal végzi. Ahogy a képen is látható, nagy létszámmal megjelennek a gyerekek a foglalkozáson, amelyről Jónás József, Hideg Szebasztian és Molnár Tibor még hiányzik.

Schöffer Antal
Az alapítvány elnöke

Adó 1 %-a


ado1.jpg2018-tól az Vörös István Sport, Kulturális és Hagyományőrző Alapítványt is tudják támogatni a magyar polgárok adójuk 1 %-val. Ha nem szoktak rendelkezni vele, vagy nem tudják, hogy kinek ajánlják föl, akkor gondoljanak ránk. Nekünk hatalmas segítség lenne, hiszen ahogy az elmúlt években, idén is szeretnénk minél több rászoruló családnak segíteni, akár színes rendezvényekkel, akár egyéb adományokkal.

Az alapítvány adószáma: 18647165-1-11

Köszönettel:

Schöffer Antal
Alapítvány elnöke